AUDI Q5 E-tron: основні характеристики електромобіля, переваги та опис

Автомобілі з електричною силовою установкою поступово починають витісняти машини із двигуном внутрішнього згоряння. З’являється все більше моделей, виробники вкладають кошти в розробку електрокарів, обділяючи увагою бензинові та дизельні варіанти. Придбання машини з електродвигуном стане важливим кроком, дозволить отримати модель, за якою майбутнє. Пропонуються електромобілі Львів від провідних світових компаній.

Переваги моделі

Серед помітних моделей кросоверів із електричним двигуном варто виділити AUDI Q5 E-tron. Ця машина стала продовженням лінійки звичайних позашляховиків з ДВС, при цьому виробник не став робити сильних зовнішніх відмінностей, навіть зберігши радіаторні ґрати спереду.

Машина має класичний сучасний вигляд, з продуманим компонуванням салону, трьома рядами крісел і комфортним розташуванням водія, пасажирів на передніх і першому ряду задніх сидінь. Третій ряд змушує людей потіснитися, адже габарити машини менші, ніж у представників старших моделей позашляховиків Audi.

Автомобіль виправдовує концепцію німецької якості. Крім надійності, це можна віднести до продуманої конструкції, комфортабельного салону та поведінки на дорозі. Машина стійка, має гарне зчеплення з покриттям у будь-яку погоду, добре входить у повороти, динамічна, і точно, швидко відгукується на рух керма. Варто відзначити гарний огляд з місця водія, який доповнюється різними пристроями для відстеження дорожньої обстановки.

Опис

Серед основних технічних характеристик варто виділити:

  1. Машина може мати задній чи повний привід. У першому випадку вона оснащується двигуном у 204 кінські сили, у другому – 306 к.с.
  2. Автомобілі мають однакову батарею ємністю 83,4 кВт·год. Для задньопривідної моделі запас ходу становить 560 км, для повнопривідної – 520 км.
  3. Розміри машини складають по довжині, ширині, висоті – 4876 мм, 1860 мм та 1675 мм. Колісна база складає 2965 мм, дорожній просвіт – 200 мм.
  4. Є дисплей у 8 дюймів, що виводить показання приладів для водія, та 12 дюймів для мультимедіа та довідково-розважальної інформації.
  5. Машина оснащена всіма необхідними системами безпеки, камерою кругового огляду, пристроями, що допомагають паркуванню та дотриманню дистанції.

Загалом автомобіль вийшов збалансованим, з гарним запасом ходу, просторим, комфортним салоном та відмінною керованістю.

Читайте также:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Потяните ползунок вправо *

Menu