Послуги СЕО просування сайтів: актуальність та переваги

Переважна більшість компаній, організацій, установ мають свої сайти, розміщені у мережі. Також такі ресурси заводять блогери, підприємці. Усім їм необхідне просування, збільшення відвідуваності, популярності. У таких ситуаціях варто скористатися послугами фахівців та замовити СЕО на 9.lviv.ua .

Види послуг, які пропонує компанія

Львівська «9 DOTS Studio» пропонує комплекс послуг з розробки та просування сайтів. Вони доступні користувачам незалежно від їхнього місцезнаходження.

Серед основних видів робіт, що їх може виконати компанія, виділяють:

  1. Розробка сайтів будь-якого обсягу та складності з нуля до надання робочої версії.
  2. Здійснюється адаптація під браузери стаціонарних комп’ютерів та мобільних пристроїв, проводиться базова оптимізація для пошукових сервісів (СЕО).
  3. Може надаватися технічна підтримка, проводиться адміністрування для ресурсів, створених фахівцями «9 DOTS Studio», або цей процес здійснюється для порталів, що вже діють.
  4. Для готових веб-ресурсів може проводитись внутрішня та зовнішня оптимізація, щоб покращити місце сайту у пошуковій видачі.
  5. Фахівці можуть створити з нуля, або переробити дизайн сайту, створити зручний та зрозумілий інтерфейс, щоб полегшити та прискорити навігацію, інші дії відвідувачів.
  6. Проводяться роботи SMM, тобто компанія займається просуванням ресурсів у соціальних мережах.
  7. Можна замовити аерофотозйомку з дрону, щоб провести кадастрові, геодезичні роботи або створити контент для наповнення сайту.
  8. Розробляється та запускається контекстна, таргетована реклама, де враховується цільова аудиторія та її інтереси.

Переваги співробітництва з компанією

При розробці сайту враховуються всі побажання замовника, створюється оптимальне робоче середовище, спрямоване на вирішення завдань, які переслідує веб-ресурс. Всі роботи проводяться найбільш раціональними методами, щоб прискорити процес, зробити його менш затратним для клієнта. Однак це не шкодить надійності порталу, його швидкодії.

Існує безліч варіантів веб-ресурсів за обсягом, структурою, зовнішнім оформленням. Розробники підберуть найбільш гармонійний варіант, що враховує всі вимоги замовника найоптимальнішим чином.

Після розміщення ресурсу на хостингу фахівці можуть взяти на себе адміністрування, модифікацію ресурсу, виконання всіх робіт з його підтримки в робочому стані.

Читайте также:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Потяните ползунок вправо *

Menu