Як продавати на Амазон: що потрібно знати, правила та поради

Розвиток Інтернет-торгівлі дає можливість українським підприємцям реалізовувати товари по всьому світу. Особливо привабливим ринком є ​​Сполучені Штати, де високий попит, і є можливість реалізовувати товари, дорожчі, ніж усередині України.

Багатьох цікавить питання, як продавати на Амазон.

Особливості пропозиції

Реалізація товарів через найпопулярніший і найвідоміший американський маркетплейс дозволяє значно розширити сферу збуту, проте для продажу потрібно дотримуватися багатьох умов упаковки, оформлення та відправки посилок безпосередньо споживачеві.

Щоб спростити завдання українських підприємців, свої послуги пропонує компанія Western Bid. Вона має свій склад у США, може тут накопичувати товар, упаковувати його відповідно до всіх вимог, проводити маркування та надсилати конкретному замовнику. Тобто здійснюються послуги фулфілменту для інтернет-продавців будь-якого типу.

Компанія організує доставку посилок з України в США за дуже дешевим розцінками, може їх консолідувати на своєму складі в Майамі, звідки потім пересилаються товари конкретним замовникам, які купують товар на Амазон.

Важливою послугою є обробка повернень, коли покупець цурається товару. На самому маркетплейсі Амазон, обробкою товарів з України ніхто не займатиметься. У Western Bid посилку перепакують, товар підготують для подальшого відправки новому покупцю, якщо він зберіг усі свої споживчі властивості. Зіпсований утилізують, щоб продавець не витрачав грошей на оплату зберігання, або повернення в Україну.

Переваги сервісу

Він є єдиним зручним та надійним варіантом для продавців з України, які бажають торгувати на Амазон. Розцінки такі, що подорожчання товару практично непомітне кінцевого споживача, це дає можливість збільшити націнку, що стане прибутком продавця.

Гарантується надійність доставки по всьому шляху проходження товару від реалізатора до безпосередньо покупця. Це знижує можливі збитки і одночасно підвищує репутацію компанії або індивідуального підприємця, він посилює довіру до себе з боку американського споживача.

Western Bid має зрозумілі та прозорі умови обслуговування, компанія зацікавлена ​​в українських підприємцях, тому пропонує їм максимально лояльні умови співпраці.

Читайте также:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Потяните ползунок вправо *

Menu